Om oss

Historien om Huldras Hage


Menneskene


Selskapet ble startet i 2018 av Eivind og Ebbe. I 2022 ble vi aksjeselskap og Fredrik ble medeier. Vi er alle tre lidenskapelig opptatt av å skape fantastiske smaksopplevelser. Vårt verdigrunnlag er å foredle naturressurser til beste for menneskers forhold til miljøet og hverandre.


Naturen


Her vi bor finnes det mengder av ville bær, og flotte gamle epletrær med dype røtter som henter opp smaker og mineraler fra det rike og varierte jordsmonnet. Vi foredler disse ressursene i form av drikkevarer. For å ivareta råvarenes særpreg, lager vi lokale håndverksprodukter av unik kvalitet.

Lokalet


Vi lager alle våre produkter i historiske Traktorstallen, med Eidsvollsbygningen som nærmeste nabo. Hovedkontoret vårt er i Hurdal, og vi samarbeider med en rekke gårder og private hager i Gardermoregionen, Feiring og Østre Toten.

Bli med


Vi tror at livskvalitet skapes der mennesker møtes for å samarbeide kreativt om noe meningsfylt som en del av naturen. Om du vil kjøpe våre produkter, har epler som vi kan høste eller ønsker å samarbeide på andre måter ønsker vi deg hjertelig velkommen som en del av vårt felleskap.